Onderdeel van meereffect
  • STREAMLINE WALLPAPER12_2

    Gratis webinar Streamline

Streamline Certified is ontstaan in Amerika, ontworpen door Jason Franzen uit meer dan 25 jaar expertise in communicatie consulting in het bedrijfsleven.

De Streamline Certified trainingen in de Benelux worden door Meereffect gegeven. Meereffect heeft al bijna 15 jaar ervaring in het geven van trainingen in productiever werken.

Wat levert het op?

Verdere ontwikkeling van communicatievaardigheden door helder en doelgericht te communiceren.

Praktische tools voor soepele en effectieve samenwerking met collega's, klanten, partners of leveranciers.

Gestroomlijnde communicatie in vergaderingen, documenten, presentaties en e-mail.

Doe mee aan ons gratis webinar en beoordeel zelf of Streamline Certified iets voor jou is!

In dit webinar vertellen we waarom het stroomlijnen van communicatie belangrijker is dan ooit. Je leert op welke terreinen stroomlijnen je echt wat oplevert en je krijgt enkele praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Communicatie via e-mail, maar ook vergaderingen en presentaties leveren vaak irritaties op. Is het je vandaag al gebeurd dat je een e-mail twee keer moest lezen voor je wist wat de verzender bedoelde? Of dat je een cc-mail even snel doorlas, maar er toch acties voor jou in zaten? Heb je pas nog in een vergadering gezeten waar de eerste tien minuten nodig waren om uit te zoeken wat ook alweer bedoeld werd met het eerste agendapunt? En dat je vervolgens allerlei nieuwe feiten kreeg in een presentatie, waar je niet op voorbereid was?

Gelukkig is er iets aan te doen met Streamline Certified!
Wij laten je graag kennismaken met Streamline Certified via dit webinar. Je leert wat het stroomlijnen van je communicatie inhoudt en we geven leuke voorbeelden en tips hierover. Twijfel je nog over of Streamline Certified iets voor jou is? Bekijk ons webinar en in een kwartier doe je inspiratie op en krijg je vast wat tips om mee aan de slag te gaan!

Je host tijdens dit webinar is onze trainer Arjan Broere.

Arjan heeft na zijn studie Bedrijfscommunicatie 25 jaar ervaring opgedaan in het trainersvak en is werkzaam als Master Trainer voor Getting Things Done en Streamline. Hij heeft ervaring in online publicaties en in het maken van boeken en tijdschriften.

Arjan is dé persoon die alles over Streamline weet, en die je ook graag verwelkomt bij een van onze basistrainingen.

 

Kort, krachtig en direct bruikbaar. Hartelijk dank!

Heldere uitleg.

Helder, zinvol, leuk.