Onderdeel van meereffect
  • STREAMLINE WALLPAPER12_2

    Gratis webinar Streamline

Streamline Certified is ontstaan in Amerika, ontworpen door Jason Franzen uit meer dan 25 jaar expertise in communicatie consulting in het bedrijfsleven.

De Streamline Certified trainingen in de Benelux worden door Meereffect gegeven. Meereffect heeft al bijna 15 jaar ervaring in het geven van trainingen in productiever werken.

Wat levert het op?

Verdere ontwikkeling van communicatievaardigheden door helder en doelgericht te communiceren.

Praktische tools voor soepele en effectieve samenwerking met collega's, klanten, partners of leveranciers.

Gestroomlijnde communicatie in vergaderingen, documenten, presentaties en e-mail.

WEBINAR

7 SEPTEMBER

14:00 uur

SCHRIJF JE HIER DIRECT IN VOOR HET WEBINAR

Doe mee aan ons gratis webinar en beoordeel zelf of Streamline Certified iets voor jou is!

In dit webinar bespreken we waarom het stroomlijnen van communicatie belangrijker is dan ooit. Je leert op welke terreinen stroomlijnen je echt wat oplevert en je krijgt enkele praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Communicatie via e-mail, maar ook vergaderingen en presentaties leveren vaak irritaties op. Is het je vandaag al gebeurd dat je een e-mail twee keer moest lezen voor je wist wat de verzender bedoelde? Of dat je een cc-mail even snel doorlas, maar er toch acties voor jou in zaten? Heb je pas nog in een vergadering gezeten waar de eerste tien minuten nodig waren om uit te zoeken wat ook alweer bedoeld werd met het eerste agendapunt? En dat je vervolgens allerlei nieuwe feiten kreeg in een presentatie, waar je niet op voorbereid was?

Gelukkig is er iets aan te doen met Streamline Certified!
Wij helpen je graag via dit webinar met praktische tips en tools om ervoor te zorgen dat je beter afspraken kunt maken rondom communicatie. Deze afspraken zorgen ervoor dat er minder weerstand is en dat iedereen effectiever en plezieriger werkt

Het webinar duurt 45 minuten, een kleine investering in jouw tijd, die je net weer dat zetje geeft om bewuster te communiceren. In het webinar is ook tijd voor jouw vragen.

Je host tijdens dit webinar is onze trainer Arjan Broere.

Arjan heeft na zijn studie Bedrijfscommunicatie 25 jaar ervaring opgedaan in het trainersvak en is werkzaam als Master Trainer voor GTD en Streamline. Hij heeft ervaring in online publicaties en in het maken van boeken en tijdschriften.

Arjan is dé persoon die alles over Streamline weet, en die je ook graag verwelkomt bij een van onze basistrainingen.

 

Kort, krachtig en direct bruikbaar. Hartelijk dank!

Heldere uitleg.

Ik heb een aantal bruikbare tips verzameld in een 45 minuten durend webinar, een behoorlijk resultaat.

Helder, zinvol, leuk.

Meld je nu aan voor ons gratis webinar op vrijdag 7 september om 14:00 uur!

AANMELDEN WEBINAR

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten en is alleen live te volgen, er worden geen opnames beschikbaar gesteld. Na het webinar ontvang je nog zeven keer een extra tip via de e-mail, dit is een extraatje bij het webinar. Je kunt je hier altijd voor afmelden.

Komt de datum niet uit en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam

E-mailadres