Onderdeel van meereffect
  • RED CHAIRS

    Streamline de basis

Minder is meer.

- Ludwig Mies Van Der Rohe

COMMUNICEER MINDER

Tegenwoordig gaat communicatie gebukt onder overdreven veel heen-en-weers en eindeloze gesprekken die in rondjes draaien doordat we makkelijker en sneller dan ooit kunnen communiceren. Deze technologische vernieuwingen hebben ervoor gezorgd dat de hoeveelheid communicatie in de afgelopen decennia is verveelvoudigd.
Streamline helpt je, door je te blijven richten op jouw doelen, om efficiënter te communiceren.

OM MEER TE ZEGGEN

Veel mensen en organisaties denken ten onrechte dat meer altijd beter is – meer strategische initiatieven, meer vergaderingen, meer communicatie via e-mail,  documenten et cetera.

Als we minder communiceren met meer aandacht, dan krijgt onze boodschap meer betekenis. Streamline leert hoe je meer zegt met minder inspanning.

Ik schrijf je een lange brief, omdat ik geen tijd heb voor een korte.

- Blaise Pascal

SLIM INVESTEREN

Effectieve communicatie vraagt dat je met meer aandacht communiceert om er zeker van te zijn dat dat wat je wilt overbrengen niet verloren gaat in de oceaan aan berichten waar we allemaal dagelijks in rond dobberen. Streamline leert ons onze boodschap meer aandacht te geven door duidelijkheid en efficiëntie, zodat we maximaal gebruik maken van de aandacht die we krijgen van ons publiek.

VOOR MEER RENDEMENT

Vasthouden aan duidelijkheid en efficiëntie betaalt zich uit in effectiviteit en productiviteit. Gericht communiceren levert een exponentieel rendement op. Iets meer investeren in onze communicatie levert een veelvoud aan waarde op.

Met minder weerstand komen ideeën makkelijker vooruit.

MINDER WRIJVING

Wrijving die de communicatie vertraagt komt van externe bronnen. Processen en afspraken in organisaties zijn bekende bronnen van wrijving die Streamline vermindert of elimineert.

ORGANISATIES

Managers en teamleiders die geïnteresseerd zijn in het integreren van gestroomlijnde communicatie in hun organisaties kunnen beginnen bij ons Streamline Leiderschap webinar of het LESS SAID MORE DONE boek.

AAN DE SLAG

STANDAARD PRESENTATIE DIA

STREAMLINED PRESENTATIE DIA

Gestroomlijnde communicatie brengt ideeën vooruit.

BRENG JOUW IDEEËN VERDER

Gestroomlijnde communicatie brengt ideeën verder met minder inspanning. Gestroomlijnde communicatie is slimme communicatie.

SNELLER

Ideeën gebaseerd op gestroomlijnde communicatie bereiken makkelijker en efficiënter en daarmee sneller hun doel.

 

Begin
vandaag met
stroomlijnen.

Streamline Certified bestaat uit een aantal heldere stappen die ervoor zorgen dat alle actieve communicatie gestroomlijnder verloopt.

Het resultaat is dat je met minder inspanning meer bereikt.

 

 

DE BASISTRAINING

In de Streamline Basistraining leer je de basisprincipes van gestroomlijnde communicatie. Deze ééndaagse training wordt zowel als incompany gegeven als via open inschrijving.

AAN DE SLAG

 

 

ORGANISATIES

Managers en teamleiders kunnen met het Streamline Certified managementprogramma gestroomlijnde communicatie integreren in hun (deel van de) organisatie.

AAN DE SLAG