Onderdeel van meereffect
 • BRIDGE 2

  Legal

Een van de functies van meereffect is om de integriteit van Streamline Certified als merk en de kwaliteit van de professionele aanbieders binnen de Benelux te waarborgen.

Het komt voor dat Streamline Certified wordt aangeboden in een vervormde of verwaterde vorm door mensen die de expertise missen om deze methode integer en volledig over te brengen.

Wanneer de integriteit van de methode en het merk zijn beschermd, biedt klanten dit het vertrouwen dat ze de wereldwijde kwaliteit en resultaten krijgen die de makers met hun methode voor ogen hebben. Het beschermen van de klant is het primaire doel van het merkenrecht.

 

Om deze reden is Streamline Certified een geregistreerde merknaam en is Streamline Certified als methode beschermd middels intellectueel eigendomsrecht. Meereffect streeft er naar om de naam en methode en de kwaliteit die hieraan verbonden is te beschermen. Wij proberen geenszins mensen te beperken in het beoefenen of implementeren van Streamline Certified, noch in het praten over of in het delen van Streamline Certified met hun collega’s.

Deze wetgeving reguleert het verkopen en/of marketen van bepaalde producten of diensten waarbij ze gebruik maken van deze merknamen, tenzij ze hiertoe gelicenseerd zijn. Meereffect is als Master License houder voor de Benelux gerechtigd om verdere licenties binnen de Benelux toe te kennen. Dit stelt andere organisaties in staat om Streamline Certified te verkopen en marketen, zo lang ze aan bepaalde afspraken en kwaliteitsnormen voldoen.

Wat mag je doen? Graag zelfs!

 • Schrijven of bloggen over Streamline Certified.
 • Een presentatie geven over je ervaringen met Streamline Certified, zolang hier geen financiële compensatie tegenover staat.
 • Verspreiden of delen van officiële materialen die door meereffect of FirstFifteen zijn uitgegeven en daarvoor bestemd zijn.
 • Verwijzen naar Streamline Certified, meereffect of Streamline Certified LLC.
 • Je collega’s helpen om Streamline Certified op te pakken of te implementeren.

Wat mag je niet doen zonder toestemming?

 • Streamline Certified gebruiken in marketing of om je eigen producten of diensten te verkopen.
 • Jezelf presenteren als een aanbieder van Streamline Certified producten of diensten.
 • Jezelf presenteren alsof je verbonden bent met meereffect of Streamline Certified LLC.
 • Streamline Certified trainingen verzorgen binnen je eigen organisatie zonder voorafgaand overleg en onze toestemming of gecertificeerd te zijn als trainer/coach.
 • Aanbieden van Streamline Certified producten of diensten zonder dit met ons af te stemmen.
 • Verspreiden van materialen die niet vrij zijn gegeven voor algemene verspreiding.

Wil je toestemming krijgen?

Wij als meereffect bieden verschillende mogelijkheden aan om op professioneel vlak met Streamline Certified actief te zijn of blijven. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kijken graag samen met jou welke vorm het beste aansluit.

Heb je een vraag over gebruik van de merknamen of intellectueel eigendom?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Vind je een overtreding?

Zie je een organisatie of persoon die de merknamen of het intellectueel eigendom onrechtmatig lijkt te gebruiken, dan stellen wij het zeer op prijs als je ons hiervan op de hoogte stelt.

Tel nr: +31 (0)88 0016 200 of e-mail:  info@meereffect.nl