Onderdeel van meereffect
  • WAVE 7

    Hallo!

Wij hebben een passie voor
duidelijkheid en effectieve communicatie.

De Streamline principes zijn het resultaat van meer dan 25 jaar corporate communicatie consulting. Op basis van honderden consultingopdrachten bij klanten is Streamline Certified uitgegroeid tot een manier van denken en persoonlijke vaardigheden die makkelijk in praktijk te brengen zijn door individuen, teams en organisaties.

MEEREFFECT

Hallo, wij zijn het team van meereffect, de officiële Streamline Certified partner voor België, Nederland en Luxemburg.

Al ruim 15 jaar geven wij trainingen in Getting Things Done waarmee je om leert gaan met alle informatie die op je afkomt en wat je nog meer aan je hoofd hebt.

VERZENDEN EN ONTVANGEN

Streamline Certified is daarop een mooie en logische aanvulling en geeft tools om ervoor te zorgen dat je informatie verzendt met oog voor de ontvanger.

Wil je meer weten over ons of over ons Getting Things Done aanbod kijk dan op meereffect.nl.

EEN ONTWERPBASIS

Streamline Certified is ontworpen en ontwikkeld door Jason Franzen, de oprichter en directeur van MORE SIMPLE, een boetiekontwerpbureau gericht op communicatieoplossingen. Jasons passie voor duidelijke en goed ontworpen zaken heeft geleid tot de basisprincipes van Focused Communication – het hart van Streamline. Voor meer informatie over Jason en zijn studio:

JasonFranzen.com

Jason Franzen

 

 

MET LEIDERSCHAPSERVARING

Streamline Certified is mede ontwikkeld door Stephan Mardyks en David Covey. Stephan en David hebben allebei diepgaande kennis van en ervaring met het veranderen van een bedrijfscultuur door nadruk te leggen op duidelijkheid en kwaliteit. Streamline Certified is het resultaat van het inzicht dat verkregen is door decennialange ervaring met elk type organisatie.

Stephan Mardyks

David Covey

 

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

We helpen je graag verder met Streamline Certified, zowel voor jezelf als voor jouw hele organisatie. Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Meereffect B.V.
Ambachtsweg 4-L
3953 BZ  Maarsbergen
Postbus 350, 3941 AJ  Doorn
+31 (0)88 0016 200
info@meereffect.nl

KVK nr:  30164846
BTW nr: NL808850039B01

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking