Onderdeel van meereffect
  • STREAMLINE WALLPAPER10

Minder & Meer + Gezegd en Gedaan – boekenset

Leer waarom gestroomlijnde communicatie de basis is voor heldere, efficiënte en daarmee effectieve communicatie. Minder & Meer gaat over de principes van gerichte communicatie, het model dat het hart vormt van Streamline Certified. Ontdek dat minder zeggen meer kracht heeft.

Vervolgens leer je hoe je de principes van gerichte communicatie toepast om jouw ideeën om te zetten in resultaten. Gezegd & Gedaan biedt een verzameling van best practices die jou meteen helpen om jouw e-mails, presentaties, documenten, gesprekken en besprekingen te stroomlijnen.

Deze boeken zijn bij ons te bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

Je ontvangt vervolgens onze factuur. Na ontvangst van de betaling hiervan worden de boeken naar je toe gestuurd. De boeken zijn ook in het Engels beschikbaar. Als je dit wil, vermeld dit dan even duidelijk bij de opmerkingen a.u.b.

De prijzen van de boeken en de verzendkosten vind je hieronder. De verzendkosten zijn binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen worden extra verzendkosten in rekening gebracht.

Naam*

Straat + huisnummer*

Postcode + plaats*

E-mailadres*

Ik wil bestellen:
Minder & Meer (19,95 + 4,50 euro verzendkosten)Gezegd & Gedaan (19,95 + 4,50 euro verzendkosten)De set boeken (39,90 + 4,50 euro verzendkosten)

Opmerkingen

Bekijk hier de inkijkexemplaren:

Omslag minder & meer

Omslag gezegd & gedaan

Eerste pagina's minder & meer

Eerste pagina's gezegd & gedaan