Onderdeel van meereffect
  • STREAMLINE WALLPAPER10

I AM TAO - Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

'Dit is een voortreffelijk handboek om meer efficiëntie en creativiteit toe te voegen aan je werk en je leven.' – David Allen, bedenker van Getting Things Done

In dit boek laat onze trainer Arjan Broere je kennismaken met I AM TAO, het boek over Streamline Certified. Dè methode om helder, elegant en met aandacht te communiceren. En dat is hard nodig, want met de stortvloed aan mails, vergaderingen, appjes, sociale-mediaposts en andere informatie die we op ons af krijgen is het soms lastig het overzicht te bewaren. Vaak worden we zelf ook niet gezien of gehoord, want zie maar eens iemand te bereiken die al net zo overweldigd is als jij.

Tijd voor helderheid en eenvoud, met als uitgangspunt: minder is meer. Minder letters, minder eindeloze powerpoints, minder lange mails en vergaderingen. Maar ook: meer gerichte communicatie en meer aandacht voor wat je communiceert.

Met de vijf stappen van I AM TAO leer je je communicatie te stroomlijnen en weg te halen wat overbodig is. Zo creëer je ruimte in je hoofd en in je werk, voor jezelf en voor iedereen met wie je samenwerkt.

 

Dit boek is bij ons te bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

Na je bestelling ontvang je onze factuur. Als we je betaling hebben ontvangen, sturen we het boek naar je toe!

De prijs van het boek en de verzendkosten vind je hieronder. De verzendkosten zijn binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen worden extra verzendkosten in rekening gebracht.

Naam*

Straat + huisnummer*

Postcode + plaats*

E-mailadres*

Ik wil bestellen:
I AM TAO (20 + 4,60 euro verzendkosten)

Opmerkingen