Onderdeel van meereffect
 • WAVE 5

  Streamline Basistraining

  INDIVIDUEEL, VOOR TEAMS & ORGANISATIES

 

DE STREAMLINE BASISTRAINING

Wil je meer bereiken met je communicatie? Dan is de Streamline Basistraining iets voor jou. In onze eendaagse training leer je waarom stroomlijnen zoveel effect heeft. We leggen de basisprincipes van Streamline uit en er is veel aandacht voor de praktische uitvoering hiervan, voor communicatie via e-mail, vergaderingen, gesprekken, documenten en presentaties.

We behandelen tijdens de training het volgende:

 • Wat houdt gestroomlijnde communicatie in?
 • Ideeën omzetten naar doelen: hoe doe je dat?
 • Jouw doelgroep en boodschap: wie wil je wat vertellen?
 • Gereedschap en techniek: hoe breng je je boodschap het beste?
 • Hoe stroomlijn je geschreven tekst, vergaderingen, documenten en presentaties?
 • En natuurlijk oefen je tijdens de dag met centrale en eigen voorbeelden.

Aan het begin van de dag ontvang je van ons een mooi deelnemerspakket met daarin o.a. een werkboek en de Nederlandstalige boeken 'Meer en Minder' en 'Gezegd en Gedaan'.

Waar?

De training wordt vier keer per jaar gegeven, in Utrecht, Amersfoort, Amsterdam of in Rotterdam. Tijdens de training ontvang je een mooie box met trainingsmaterialen, waaronder het praktische werkboek. De training start om 9:30 uur (vanaf 9:00 uur heten we je welkom met een kopje thee of koffie) en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Omstreeks 12.30 uur hebben we een uur lunchpauze, en ‘s ochtends en ‘s middags is er een koffie/theepauze.

Wanneer?

Voor een overzicht van onze geplande trainingen, bekijk onze agenda en meld je direct aan.

De prijs van de training is 595 euro exclusief btw per deelnemer.

AANMELDEN

DIT ZEGGEN ONZE DEELNEMERS

"Streamline helpt mij om mijn boodschap beter over te brengen aan anderen, waardoor ik sneller gedaan krijg wat ik wil."

“Verfrissend en inspirerend. Klaar voor communicatie 3.0.”

 

“Een praktische training die met minder moeite zorgt dat anderen in actie komen naar aanleiding van jouw boodschap.”

"Heldere communicatie helpt om je ideeën van de grond te krijgen: stroomlijn je communicatie!"

"Zo ga ik kort en krachtig van A naar B."

 

“Streamline Certified geeft een praktisch model en stof tot nadenken voor iedereen die veel met communicatie te maken heeft (wie niet?!).”

“De basis die iedere kenniswerker zou moeten kennen om duidelijk te communiceren!”

 

Hoe eenvoudiger de communicatie, hoe krachtiger de boodschap.

De Streamline Basistraining leert je een nieuwe manier van denken. Het geeft je vaardigheden die je snel leert en die meteen je dagelijkse communicatie verbeteren. Streamline Certified is een nieuwe benadering van communicatie die is gebaseerd op duidelijkheid, eenvoud en efficiëntie.

De Streamline Basistraining is ontworpen omdat de moderne communicatiesystemen steeds complexer worden en er steeds meer van ons wordt verwacht. Streamline gaat terug naar het echte doel en de waarde van communicatie: ideeën verder brengen. Hiermee vermijden we chaos en verdwijnt de weerstand die ideeën vertraagt en teams en organisaties steeds meer frustreert.

INDIVIDUELE CERTIFICERING

Wil je meer bereiken met je communicatie? Dan is de Streamline Basistraining iets voor jou. In onze eendaagse training leer je waarom stroomlijnen zoveel effect heeft. We leggen de basisprincipes van Streamline uit en hoe je dit kunt gebruiken voor communicatie via e-mail, vergaderingen, gesprekken, documenten en presentaties.

AANMELDEN

GECERTIFICEERDE TEAMS

Wil je niet alleen in je eigen communicatie, maar ook binnen je team of afdeling meer effect doordat iedereen de Streamline basisprincipes gebruikt? Hiervoor is de incompany Streamline Basistraining zeer geschikt.

Het incompany basisprogramma duurt één dag. Uitbreiding is mogelijk met een halve dag opvolging, een aantal weken na de training.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO

GECERTIFICEERDE ORGANISATIES

Ben je als organisatie geïnteresseerd in Streamline Certified, dan is dit heel goed te integreren met je eigen interne trainingen. Eén of meer medewerkers worden opgeleid en gecertificeerd als ‘corporate trainer’ en de Streamline Certified materialen worden afgenomen bij meereffect. Op deze manier wordt maximaal rendement gehaald uit de Streamline principes voor de hele organisatie.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO

LESS & MORE + SAID & DONE – BOEKENSET

Leer waarom gestroomlijnde communicatie de basis is voor heldere, efficiënte en daarmee effectieve communicatie. LESS & MORE gaat over de principes van Gerichte Communicatie, het model dat het hart vormt van Streamline. Ontdek dat minder zeggen meer kracht heeft.

Vervolgens leer je hoe je de principes van Gerichte Communicatie toepast om jouw ideeën om te zetten in resultaten. SAID & DONE biedt een verzameling best practices die jou meteen helpen om jouw e-mails, presentaties, documenten, gesprekken en besprekingen te stroomlijnen.

Deze Engelstalige boeken kun je bij ons bestellen via:

info@meereffect.nl.

STREAMLINE DE BASIS

De kracht van minder

Een korte rondleiding langs de basisprincipes van gestroomlijnde communicatie

STROOMLIJNEN IN 3 MINUTEN